easter-2

subtile touches of Easter in my home

Versiering in mijn huis voor Pasen. Dit keer heel subtiel gehouden. Ik schilderde twee eieren voor boven de eettafel en de kinderen namen eigengemaakte versiering mee van school. Ik hou ervan om het huis te versieren om de seizoenen te vieren of feestdagen, maar ik hou het wel bij ‘less is more’ in dit huis. Ik hoop 2e Paasdag mijn verjaardag te vieren dus dubbel feest dit weekend. Fijn Paasweekend!

We’re keeping our Easter decorations subtile this year. Just keeping it simple and pure. This year i painted two eggs for above our dining table and the childeren brought home decoration from School. This year with Easter it will be my birthday so this weekend will be filled with party’s. Have a lovely Easter weekend!

easter-1

easter-4

easter-3

Write a comment