passie-4

some pink please

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest met het verven van stofjes. Van avocado stenen en schil krijg je de mooiste kleuren roze. Zo’n natuurlijk zachte roze kleur, echt prachtig. Ik bewaar de schillen in de vriezer tot dat ik er genoeg heb. We zijn ook aan de slag gegaan met onze hal. Die hebben we ook een mooie kleur roze gegeven. Ik hou van roze en ons huis kon echt wel wat roze gebruiken. We hebben ook maar gelijk onze voordeur roze geverd…want wie wil er nou geen roze voordeur. De hal is nog niet helemaal af, zodra dat wel zo is laat ik hier foto’s zien. Ik stop momenteel ook veel van mijn vrije tijd in het fotograferen want ik mag fotograferen voor een te leuke opdracht.

avocado-1

De last week i have been dyeing with avocado stones and skins. I love eating avocado’s and you get the most beautiful pink colours from the stones and skins. The pinks look so soft and natural. I save the skins in the freezer until i have enough to dye with. We started with renovating our hallway and we painted one wall in a soft pink colour. Our house needed some pink. So we also painted our front door pink too. Like who doesn’t want a pink frontdoor?

avocado-2

passie-3

Write a comment