licht-1

conversation of the light

Het verhaal van het licht. Avond zon in huis. Lange avonden buiten, heerlijk dit mag van mij voorlopig wel zo blijven.

Ik ben de laatste weken weer erg onrustig in mijn hoofd. Ik heb weer veel Engelse woorden/zinnen in mijn hoofd. Ik heb soms zo die behoefte om lekker Engels te praten, ook al gaat mijn Engels achteruit.

Nu zou ik het liefst in een vliegtuig stappen met mijn gezin en een wereld reis maken en nooit meer terug komen. Toch… durf ik het niet, nog niet.

Voor degene die mij niet zo goed kennen. Ik ben opgegroeid in Canada en Malawi. Ik ben terug gekomen naar Nederland toen ik 18 jaar was, om hier te gaan studeren. Ik heb altijd de wens gehad/gehouden om weer terug te gaan naar Afrika. Die onrust blijft en zal altijd blijven. Toch wil ik er dit jaar wat aan doen. Onze kinderen zijn nu nog jong, het leven gaat al zo snel en ik wil echt geen spijt krijgen van de dingen die ik niet heb gedaan. We gaan over een poosje op vakantie. Ik ga dan echt genieten van de rust, natuur en even niet teveel over de toekomst nadenken. Heb jij dromen? Voel je vrij om ze te delen in de comments onderaan, dat zou ik erg leuk vinden.

Ik wens jullie ook een fijne vakantie.

 

licht-2

licht-5

licht-3

Conversation of the light. The evening sun in our house. The long evenings sitting outside, this may last forever. 

The last few weeks i have been very restless. I have English words and conversations in my head, because the need to talk English is so strong. 

Right now i would love to get on that airplane and travel around the world with my family and to not come back to the Netherlands. But i just don’t dare to take this step, just yet. 

For those that don’t know me well. I grew up in Canada and Malawi and moved back to the Netherlands when i was 18. I’ve always kept the wish to move back to Africa. This restlessness will probably stay with me forever. But this year i really want to do something about it. Our children are still young now and live already goes so fast. I just dont want to regret the things i haven’t done in life. We’re going away for the holidays soon and i just want to enjoy the rest, the nature and to not think about my future too much. Do you have dreams? Feel free to share you dream in the comments below. 

I hope you have nice holidays too.  

2 Comments

 • Ja die wereldreis ja. Blijft voor mij ook nog n droom. Jaren op pad gaan.

  Een huis op de rotsen bij n wilde zee, daar n jaar wonen. Of na m’n pensioen :-)

  Chili-Alaska rijden met n landrover.

  Maar vooralsnog geniet ik van heel veel in t nú.
  Geniet vd zomer en jullie vakantie!

 • Die onrust heb ik lang gehad, in mijn geval is dat het terug willen gaan naar Nederland (ik woon inmiddels 20 jaar in Frankrijk). De kinderen worden groter en dan wordt het inderdaad steeds moeilijker. Maar ik (probeer) leef nu meer in het ‘nu’ en dan zien we wel hoe het verder allemaal loopt.
  Ik wens jullie ook een hele fijne vakantie!

Write a comment