ig-3

beauty of nature

Mijn stijl is de afgelopen jaren langzaam verandert van kleurrijk en veel naar natuurlijk en simpel. Dit heeft te maken met dat ik meer oog heb voor de natuur om mij heen maar ook dat ik het leven al druk genoeg vindt, en dat rust in huis voor mij belangrijker is geworden. Ik was altijd een verzamelaar en ging graag naar de kringloop. Nu kom ik daar zelden en ook in de winkels. Ik koop pas dingen als ik ze echt nodig heb. Dit vindt ik heerlijk en ik wou dat ik dit jaren geleden al had gedaan… Ik heb nu twee dingen op mijn lijstje van dingen die ik echt graag nog zou willen hebben en dat is een goede keuken mix machine en wat houten beestjes van Ostheimer.

Ik bak ondertussen mijn eigen zuurdesem brood en ik heb Kevir in huis voor mijn ontbijt elke ochtend. De dingen die mijn interesse nu hebben zou ik in de toekomst meer op willen richten en het zo combineren dat ik mijn dagelijkse brood ermee kan verdienen. Dit zijn zaken waar ik mij momenteel mee bezig hou.

(English below)

ig-8

ig-9

My style has slowly changed from colourful to natural and simplicity. This has to do with that I have more eye for the nature around me but also because life is so busy i need the simplicity in my home. I was always a hoarder and went to thrifshops very often. Now I rarely go there. I only buy things if I really need them. This way of shopping makes me feel much better in the end. I wish i had done it like this years ago. Now i have two things on my wishlist. A good kitchenaid machine and some wooden animals from the Ostheimer collection. 

These days i bake my own sourdough bread and I have Kevir in the house for my breakfast every morning. The things that have my interests now, i would love to combine and try to earn my living with. It’s keeping my mind occupied these days. 

Write a comment