advent-2

2016 ADVENT CALENDAR

advent-4

advent-6

advent-5

Ik maak elk jaar graag een advent kalender. Onze kinderen kijken uit naar de Kerst, vooral de oudste. Op instagram kwam ik een simpele en vooral mooie advent kalender tegen van @aquietstyle. Op haar blog a quiet style is een diy beschrijving mocht je er zelf ook nog één willen maken. Het aftellen is gisteren begonnen en elke dag knippen we er een zakje af.

Every year i make an advent calendar. A while ago i spotted aphoto on @aquietstyle inspiring instagram feed and she had made a very simple advent calendar. I wanted to make a simple one this year and one that wouldn’t take too much time to make. Voilá. If you want to make one yourself, go have a look at her tutorial.  

3 Comments

  • Prachtig deze! Echt heel mooi, hier houd ik ook zo van! Ik denk dat ik hier nog even mee moet wachten, met een adventskalender maken. Onze dochter van drie is ook al druk met haar pakjesavond aftelkalender, haha. Fijne donderdag voor jullie!

  • Mooi, maar wat doe je erin?

  • Je kunt er van alles in doen. een mooie tekst, een pakje, of snoepjes… dat heb ik gedaan.

Write a comment